Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού, στο ACTION 24

05/06/2024
Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού, στο ACTION 24

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού, στο ACTION 24.

Για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη:

«Ο κύριος Κασσελάκης ήρθε και παρουσίασε τον εαυτό του στον ελληνικό λαό σαν κάτι που δεν είναι. Η εικόνα ότι ήρθε εφοπλιστής από την Αμερική, είναι για να γελάει ο λογιστής που το βλέπει. Καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια. Με ενοχλεί ότι μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με το δεδομένο ότι πλέον δεν εργάζεται ούτε αυτός, ούτε ο κύριος Τάιλερ και ζούνε στην Ελλάδα και κάνουν την πλάκα τους στην πολιτική, αυτός σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να βρει δουλειά ή θα πρέπει να φύγει».

Για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη ελέγχθηκε επί τρία χρόνια, από το 2016 μέχρι το 2019, από την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ, με πλειοψηφία στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ και με πλειοψηφία στην επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί διέταξαν τον έλεγχο, αυτοί τον έστειλαν στην Εφορία και στις Δικαστικές Αρχές, αυτοί παρακολούθησαν την εξέλιξη της έρευνας και αυτοί στο τέλος ψήφισαν ότι μπαίνει στο αρχείο γιατί είναι όλα καλά. Δηλαδή αυτό το οποίο κατηγορεί τον Μητσοτάκη ο Κασσελάκης το έχει ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, ποιον κατηγορεί; Τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή είναι σαν να λέει τώρα ότι ο Αλέξης Τσίπρας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Γιώργος Βαρεμένος και όλοι αυτοί ήθελαν να «καθαρίσουν» τον Μητσοτάκη. Σας βγάζει νόημα όλο αυτό»;

Για την προσωπική επίθεση του κ. Κασσελάκη:

«Εμένα με ήλεγξε επί τρία χρόνια η κυρία Τουλουπάκη και δεν βρήκε αποχρώσες ενδείξεις για να μου ασκήσει δίωξη. Αφού άνοιξαν τους λογαριασμούς τους δικούς μου, της γυναίκας μου, των παιδιών μου, των εταιριών μου, μπήκε η Εφορία στην εταιρία μου και άρχισε να ελέγχει ακόμα και τους πελάτες μου, δεν μπόρεσαν να μου ασκήσουν δίωξη. Τι άλλο να πω;».

«Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ χειρόγραφα του Ιησού. Είναι άλλο ένα παραμύθι του Βελόπουλου. Αν θέλει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει Βελόπουλος δικαίωμά τους, ο καθένας θα τους κρίνει. Είχα μία εκπομπή, ένα τηλεοπτικό βιβλιοπωλείο. Πουλούσα όχι μόνο βιβλία των εκδόσεων Γεωργιάδη αλλά και άλλων εκδοτικών οίκων και άλλων συγγραφέων. Έχω πουλήσει το Κεφάλαιο του Μαρξ από τις εκδόσεις «Κάκτος». Είμαι κομμουνιστής; Όταν μπαίνεις σε ένα βιβλιοπωλείο και βλέπεις χιλιάδες βιβλία στο ράφι πάει να πει ότι ο βιβλιοπώλης συμφωνεί με όλα τα βιβλία που είναι στο ράφι; Είχα τον Τσίπρα που με έλεγε «τηλεβιβλιοπώλη». Δεν του πήγε πολύ καλά. Έχω τώρα τον Κασσελάκη, λέει τα ίδια. Για να δούμε».

Για το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Εγώ πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα πιάσει τον στόχο της. Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει δυο πράγματα. Πρώτον ότι καλώς ή κακώς η μόνη πραγματική πρόταση διακυβέρνησης είναι ο Μητσοτάκης. Δεύτερον το ότι η εικόνα της δεύτερης Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη έχει σε μεγάλο βαθμό αλλάξει γιατί ο κόσμος είδε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Κυβέρνηση εργάζεται πάρα πολύ για να κάνει μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Και το να μείνει η χώρα σε σταθερή πορεία για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις και να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα είναι σημαντικό».

Για τα Γλυπτά του Παρθενώνα:

«Είναι τελείως βέβαιον ότι ο Έλγιν έκλεψε τα ιερά Γλυπτά του Παρθενώνος. Αυτό είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται με την αρχαιολογία. Το Βρετανικό Μουσείο στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί ως κοινός κλεπταποδόχος. Αποτελεί ντροπή για το Βρετανικό Έθνος ότι αρνείται να επιστρέψει τα ιερά αυτά γλυπτά στον τόπο της κατασκευής τους και εκεί όπου ανήκουν».

Ολόκληρο το link της συνέντευξης στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=QwBdlM0kPRo