Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην Πάτρα

Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην Πάτρα

Γραφείο Αναπληρωτή

Υπουργού Υγείας

 

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2018

Στο πλαίσιο του 9ου περιφερειακού συνεδρίου στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Αν. Υπουργός Υγειάς Παύλος Πολάκης, επισκέφθηκε την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση για τις δράσεις της ΥΠΕ, μίλησε με τους εργαζομένους ανταλλάσοντας απόψεις, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους  και δεσμεύτηκε για τον άμεσο χωρισμό της Υγειονομικής Περιφέρειας που λόγω της έκτασης της καθίσταται πολλές φορές δυσλειτουργική.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αφού συζήτησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ζήτησε συνάντηση με τους εργαζομένους και τους ιατρούς ώστε αμεσολάβητα να συζητήσει με τους ίδιους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να τους εκθέσει τις απόψεις της πολιτικής ηγεσίας για το νέο σύστημα υγείας που επιδιώκεται να οικοδομηθεί.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, υπήρξε δέσμευση για την προμήθεια ενός μαγνητικού τομογράφου καθώς και για την χρηματοδότηση, την εκπόνηση μελέτης και ανέγερσης του πρώτου ορόφου από τους τέσσερεις που θα προβλεφθούν. 


επιστροφή