Ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΝΑ Ελπίς για τον τραυματισμό ειδικευόμενου γιατρού

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΝΑ Ελπίς για τον τραυματισμό ειδικευόμενου γιατρού

Image courtesy WerbeFabrik  at pixabay.com

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                            

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ                                

         «Η  Ε Λ Π Ι Σ» 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου. 

Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.  Σας ενημερώνουμε ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία ιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο μας και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».  

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Μπέης

Ο Διοικητής

 

Χρήστος Βαράκης

 

 


επιστροφή