Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Γ.Ν. Σύρου

Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Γ.Ν. Σύρου

Γραφείο Τύπου

Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2017

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 11/03/2017, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Συρίγο και Νίκο Συρμαλένιο.

Κατόπιν της ξενάγησης του αναπληρωτή υπουργού στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία εκτός του κου Πολάκη και των βουλευτών συμμετείχαν, η διοικήτρια και ο αναπληρωτής διοικητής των Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν./Κ.Υ Νάξου Μαργαρίτα Μπουραντά και Κώστας Απιδόπουλος, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Ευάγγελος Πανοηλίας, ο διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Νικόλαος Τρίντζαλης, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σύρου Ελένη Αλντουβά, ενώ από το κοινό Δ.Σ. των Γ.Ν. Σύρου – Γ.Ν./Κ.Υ. Νάξου συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Σπόντης, Μιχάλης Ζόρπας, Αικατερίνη Καλογεράκη, Ανθή Περιστεράκη και Αντώνης Μαρώτης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν γενικά θέματα του νοσοκομείου, αλλά και ειδικότερα όπως η πραγματοποιηθείσα σημαντική αύξηση της κρατικής επιχορήγησης και η σημαντική ενίσχυση της στελέχωσής του, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες λόγω της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, η οποία εγκαινιάστηκε πριν από λίγους μήνες στο νησί.

Κατόπιν της επίσκεψης στο Γ.Ν. Σύρου, ο αναπληρωτής υπουργός μετέβη στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον επικεφαλής των χειριστών του ελικοπτέρου NH-90, της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο πραγματοποιεί τις αεροδιακομιδές από τα νησιά των Κυκλάδων.


επιστροφή